apamehmall5001

apamehmall5001

apamehmall5001

apamehmall5001

کارخانه قالیشویی


کارخانه قالیشویی

قالیشویی مجاز سه سوت از مجهزترین کارخانه  قالیشویی کشور می باشد .

شستشو بر اساس سلیقه مشتری(تاید،شامپوی ایرانی ، شامپوی تگزافن آلمان ،نانو) و دستگاه های قالیشویی روز دنیا ، باعث شده رضایت مشتریان را همراه داشته باشیم .

 قالیشویی سه سوت با سابقه درخشان در امر شستشوی انواع فرش های های دستباف و ماشینی ، بالاترین کیفیت و رضایت را در سراسر تهران و البرز جلب نموده است.

کارخانه قالیشویی سه سوت با استفاده از مجرب ترین کارکنان و روش های شستشوی مخصوص هر فرش ، بهترین خدمات را ارائه می دهد.

از مواردی که در طول سال با آن سروکار داریم

انتخاب قالیشویی مناسب برای شستشویی عالی و دقیق بسیار پر اهمیت می باشد.

شرکت های زیادی در سراسر تهران و کرج فعالیت دارند

ولی دلایل کمی و کیفی فراوانی  ما را متمایز کرده است.

در هنگام جمع آوری فرشها نوع خدمات ، قیمت و رفو و تاریخ تحویل  فرش در فاکتور ذکر می گردد.



 

https://3sot-carpet.com/%D9%82%D8%A7%D9%84%DB%8C%D8%B4%D9%88%DB%8C%DB%8C-%D9%85%D8%AC%D8%A7%D8%B2/

برندهای عسل طبیعی ایران

عسل طبیعی ایران کیفیت فوق العاده ای دارد و در ایران برندهای مختلفی از عسل طبیعی وجود دارد که همه ی آن ها از کیفیت فوق العاده ای برخوردارند.

یکی از معتبرترین شرکت هایی ارائه دهنده ی عسل طبیعی است. شرکت جهان بهنوش گیتی است.

شرکت جهان بهنوش گیتی ، ارائه دهنده ی برندهای عسل طبیعی ایران می باشد.

محصولات این شرکت در دو برند به نیک و شانیک در سرتاسر بازار های داخلی ایران و همچنین در بازار های خارجی ارائه می گردد.

ویژگی عسل طبیعی و مرغوب چیست؟

۱. شیرینی قابل قبول و تند

اکثر عسل هایی که مرغوب نیستند و از شکر مصنوعی ساخته می شوند و ساخته ی دست انسان ها هستند، فقط شیرین هستند و تند نمی باشند.

اما بیشتر عسل های طبیعی خیلی شیرین و تند هستند و گلوی انسان را می زنند.

این امر یکی از ویژگی های مهم عسل مرغوب است.

البته همیشه اینچنین نیست، زیرا عسل های به دست آمده از مرکبات ملایم تر هستند و این تندی و زنندگی ذکر شده را ندارد.

همچنین باید دانست که عسل های مصنوعی و بدون گرده اصلا تند نمی باشند و کاملا شکری هستند.

۲.بوی مطبوع و بسیار خوب

عسل های طبیعی در هنگام برداشت بوی بسیار خوبی دارند و کاملا معطر می باشند.

اما از آنجایی که اسانس های تقلبی در بازار وجود دارد، با اضافه کردن عطر و بوی غیرطبیعی به عسل های شکری و مصنوعی، دیگر تشخیص عسل طبیعی ایرانی از عسل تقلبی کار بسیار سخت و دشوار خواهد بود.

۳. خوردن عسل طبیعی به صورت خام

خوردن عسل های طبیعی به صورت خام و تنهایی را نمی شود با شکم خالی بیشتر از چند قاشق خورد.

خوردن چند قاشق عسل طبیعی در روز بخصوص قبل از صبحانه به صورت ناشتا باعث دل درد خواهد شد.

بیشتر بخوانید

خواص عسل برای لب

و باید عسل را به همراه نان خورد ، اما عسل های مصنوعی این قابلیت را ندارند و خوردن خالی آن ها ، هیچ تاثیری ندارند.

۴. تنوع رنگ عسل های طبیعی

تنوع در رنگ عسل های طبیعی وجود دارد و عسل ها از تنوع رنگی برخوردارند.

اما عسل های مصنوعی و شکری زرد رنگ هستند و تنوع رنگی عسل های طبیعی را ندارند.

البته عسل های مصنوعی سیاه رنگی هم وجود دارند که به دلیل جوشاندن زیاد شکر، استفاده قند و نبات و مواد مصنوعی به این رنگ تبدیل می شوند.

و فروشندگان کلاهبردار این نوع عسل ها را به جای عسل های طبیعی وحشی و سیاه و … می فروشند.

شرکت جهان بهنوش گیتی انواع مختلفی از عسل ها را در هر کدام از برندهای به نیک و شانیک جای داده است.

در این قسمت به نمونه هایی از برندهای عسل طبیعی ایران به نیک اشاره خواهیم کرد .



 

https://jahanbehnooshgiti.com/%D8%A8%D8%B1%D9%86%D8%AF%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D8%B9%D8%B3%D9%84-%D8%B7%D8%A8%DB%8C%D8%B9%DB%8C-%D8%A7%DB%8C%D8%B1%D8%A7%D9%86/

 

نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد